Eläinlääkäri Lexavet Helsinki

Yhdessä luotettavien yritysten kanssa:

Kissan ja koiran rokotukset

Rokotteet on suunniteltu vahvistamaan eläimen omaa immuniteettijärjestelmää ja suojaamaan lemmikkiäsi tiettyjä tarttuvia tauteja vastaan.

Tarjoamme perusrokotteita koirille ja kissoille. Suunnittelemme tarvittaessa yhdessä omistajan kanssa yksilöllisen rokotusohjelman esimerkiksi matkustaville lemmikeille.

Lexavetissä lemmikkisi on aina kokeneissa käsissä!

Lexavetissä pidetään myös rokoteralleja, joissa saavut klinikalle ilman ajanvarausta ja lemmikit rokotetaan tulojärjestyksessä. Lue lisää rokoterallista täältä.

Varmistathan harvinaisempien rokotteiden saatavuuden etukäteen ennen ajan varaamista.

Eläinlääkäri Lexavet Helsinki
Eläinklinikka Lexavet
Googlessa 5/5 tähteä asiakkailtamme! Kiitos!
5/5

Mitä käyntiin sisältyy?

 • Kliininen tutkimus

  Ennen rokotusta eläinlääkärimme suorittavat yleistutkimuksen varmistaakseen, että lemmikkisi on terve ja valmis rokotukseen. Tutkimuksessa kuunnellaan sydän- ja keuhkoäänet, tarkastetaan lemmikin suu (eläimen sen salliessa) ja iho, tunnustellaan pinnalliset imusolmukkeet ja vatsaontelo, sekä käydään läpi lemmikin yleisvointi omistajan kanssa.

 • Rokotus

  Rokotteesta riippuen rokote voidaan antaa pistoksena nahan alle tai ruiskeena sieraimeen. Pistettävä rokote voi kirvellä. Rokotus on nopea toimenpide.

Eläinlääkäri Lexavet Helsinki
Eläinlääkäri Lexavet Helsinki

Kuinka paljon rokotukset maksavat?

Lemmikkisi terveyden ylläpitäminen voi olla taloudellinen taakka. Siksi me Lexavetissä tarjoamme sinulle kilpailukykyiset hinnat ja joustavat maksuvaihtoehdot varmistaaksemme, että lemmikkisi saa parasta mahdollista hoitoa ilman kompromisseja.

Teemme yhteistyötä Resurs Bankin kanssa, jotta voit priorisoida lemmikkisi hyvinvoinnin ilman ylimääräistä stressiä. Resurs eläinlääkäritilillä saat jopa 12 kuukautta korotonta maksuaikaa. Lue lisää Resurs Bankista täältä!

Klinikallamme voit maksaa pankkikortilla, Visa, Mastercard tai käteisellä.

1 Rokote

65
 • Esim. kolmoisrokote, nelosrokote tai kennelyskärokote
 • Kliininen tutkimus

2 Rokotetta

70
 • Esim. nelosrokote ja raivotautirokote
 • Kliininen tutkimus

Oletko valmis varaamaan ajan?

Olemme tehneet ajanvarauksen sinulle helpoksi, ja voit varata ajan lemmikkisi rokotukseen nettiajanvarauksen kautta mihin kellonaikaan tahansa. Napsauta ”Varaa aika netissä” painiketta ja seuraa annettuja ohjeita!

Tavoitat meidät numerosta 044 7447 006, josta asiantunteva tiimimme auttaa sinua varaamaan tarpeisiisi sopivan ajan. Autamme sinua mielellämme!

Voit varata ajan myös puhelimitse soittamalla:

044 7447 006

Ma-Pe 8-20

Tai klikkaamalla alla olevaa painiketta, jos käytät sivua puhelimella.

Miksi valita Lexavet?

Lexavet on yksityinen, ketjuihin kuulumaton pieneläinklinikka Helsingissä, hyvien yhteyksien varrella!

Olemme Lexavetissä omistautuneet tarjoamaan poikkeuksellista eläinlääkärihoitoa. Klinikkamme sijaitsee kätevästi Kehä 1:n vierellä, mikä takaa sinulle helpon pääsyn meille niin julkisilla kulkuneuvoilla kuin autollakin. Junalla ja bussilla kulkeminen meille on erittäin vaivatonta, sillä sijaitsemme vain 2 minuutin kävelymatkan päässä Pukinmäen rautatieasemalta. Lisäksi meiltä löytyy asiakkaillemme ilmaiset parkkipaikat, aivan ovemme edestä.

Tiimimme koostuu ammattitaitoisista eläinlääkäreistä ja hoitajista. Voit luottaa siihen, että lemmikkisi on osaavissa ja hellissä käsissä omistautuneen henkilökuntamme ansiosta. Pyrimme tarjoamaan parasta mahdollista hoitoa lemmikillesi.

Usein kysyttyjä kysymyksiä

Ymmärrämme, jos sinulla on kysyttävää lemmikkisi rokotteista. Ei hätää sillä et ole ainoa! Saamme asiakkailtamme monia toimenpiteisiin liittyviä kysymyksiä, joten vastasimme tässä usein kysyttyihin kysymyksiin.

Etkö löytänyt vastausta kysymykseesi? Voit aina olla yhteydessä meihin! Ystävällinen henkilökuntamme auttaa sinua mielellään.

Koiran rokotukset:

Pennut

 • Varhaisrokotus 8 viikon iässä (nelosrokote)
 • Rokotus 12 viikon iässä (nelosrokote ja rabies)
 • Rokotus 1 vuoden iässä (nelosrokote ja rabies)

Aikuiset

 • Vuosittain: kennelyskä
 • 3 vuoden välein: nelosrokote ja rabies

 

Kissan rokotukset:

Pennut

 • Rokotus 12 viikon iässä (kolmoisrokote)
 • Rokotus 16 viikon iässä (kolmoisrokote ja rabies)
 • Rokotus 1 vuoden iässä (kolmoisrokote ja rabies)

Aikuiset

 • 1-3 vuoden välein: kolmoirokote (riippuu käytetystä rokotteesta)
 • 3 vuoden välein: rabies (tarvittaessa)

Mikäli lemmikkisi yleisvointi ei ole normaali, rokottaminen suositellaan tehtäväksi vasta parantumisen jälkeen. Rokottamisen estää esimerkiksi akuutti yleisvointiin vaikuttava tulehdus kuten suolistotulehdus tai hengitystieinfektio. Vain terveet lemmikit voidaan rokottaa. 

Alle 24h jälkeen perutuista tai peruuttamattomista ajanvarauksista veloitamme 49€ peruutusmaksun.

Oletko valmis varaamaan ajan lemmikkisi rokotukseen?

Yhteystiedot

 • Osoite

  Säterintie 16, 00720 Helsinki (Pukinmäki)

 • Puhelin

  044 7447 006

 • Aukioloajat

  Ark. 08-20