Seuraava rokoteralli: Keskiviikkona 13.12. klo 15-17

Lue lisää

Henkilökunta

Täällä voit tutustua Eläinklinikka Lexavetin henkilökuntaan. 

Eläinlääkäreistä ja hoitajista koostuva tiimimme on aina valmiina auttamaan ja neuvomaan sinua ja lemmikkiäsi.

Kia Beerden

Eläinlääkäri

Kia aloitti työuransa jo opiskeluaikoina kunnaneläinlääkärin sijaisena ja valmistui vuonna 2019 Tarton yliopistosta. Valmistumisensa jälkeen Kia työskenteli pieneläinklinikalla, mistä hän siirtyi päivystäväksi eläinlääkäriksi Eläinsairaala Tammistoon. Siellä hän suoritti myös anestesian- ja tehohoidon harjoittelujakson. Ennen Lexavetin perustamista Kia toimi päivystävänä eläinlääkärinä Eläinsairaala Mevetissä. 

Vapaa-aikanaan Kia viihtyy perheen ja ystävien lisäksi vanhempiensa maatilalla asuvien lehmien ja lampaiden kanssa. Kotona Kiaa ilahduttavat Luke, 3-vuotias bordercollie sekä 9- ja 6-vuotiaat maatiaiskissat Charlie ja Lexa.

Eläinlääkäri Lexavet Helsinki
Eläinlääkäri Lexavet Helsinki

Pia Meldo

Eläinlääkäri

Pia on työskennellyt useammassa kunnassa kunnaneläinlääkärin sijaisena saatuaan eläinlääkärinoikeudet vuonna 2018. Vuodesta 2020 Pia työskenteli päivystys- ja tehohoidon parissa Eläinsairaala Mevetin päivystystiimissä, missä hän kehitti osaamistaan niin pienempien vaivojen kuin vaativamman päivystysluontoisen kirurgian parissa.

Pia on erittäin kiinnostunut pehmytosakirurgiasta sekä sisätaudeista ja hän hoitaa mielellään myös pienten nisäkkäiden ja jyrsijöiden akuutteja vaivoja. Erityisiin kiinnostuksen kohteisiin kuuluu lisäksi koirien käyttäytyminen ja jalostus. Pian vastaanotolle ovat erittäin tervetulleita eläinlääkäreitä jännittävät koirat.

Aktiivisen koiraharrastajan Pian laumaan kuuluvat espanjanvesikoirat Donna, Frida ja Daisy, jotka pitävät Pian vapaa-ajan toiminnantäyteisenä erilaisten harrastusten parissa. Lajeihin kuuluvat pääasiassa agility ja rally-toko.  Lisäksi Piaa näkee myös koiranäyttelyissä, koiratanssi- sekä vesipelastusharjoitteluissa.

Annukka Matson

Klinikkaeläinhoitaja

Annukka on vuonna 2019 valmistunut klinikkaeläinhoitaja. Opiskelujen aikana hän työskenteli pienemmällä klinikalla sekä eläinsairaalassa, johon Annukka siirtyi kokoaikaiseksi valmistumisen jälkeen. Eläinsairaalassa työskennellessään hänet löysi eri pisteiltä, pääasiassa ajanvarauksesta sekä päivystyksestä.

Sisätaudit ovat aina olleet kiinnostuksen kohteena ja Annukan suunnitelmissa on suorittaa eläintenhoidon erikoisammattitutkinto niihin erikoistuen. Alan monimuotoisuuteen Annukka tykästyi jo heti opiskelujen alussa ja kokee, että joka päivä voi oppia uutta. Hänen lempipotilaisiin kuuluu kissat sekä vahvaluonteiset koirat.

Vapaa-ajalla Annukka on kokeillut erilaisia harrastuksia nyt jo 10-vuotiaan amerikanstaffordshirenterrieri Camon kanssa sen ollessa nuorempi, nykyään vanhempi herra viihtyy parhaiten metsälenkeillä. Koiran lisäksi kotoa löytyy koiramainen, 8-vuotias maatiaiskissa Jarmo.

Eläinlääkäri Lexavet Helsinki
Eläinlääkäri Lexavet Helsinki

Erika Österberg

Klinikkaeläinhoitaja

Ere on vuonna 2018 valmistunut, pienemmällä klinikalla opinnot oppisopimuksella suorittanut klinikkaeläinhoitaja. Myös hän siirtyi eläinsairaalaan valmistuttuaan ja laajensi osaamistaan pääasiassa päivystyksessä. Nopeatempoisten ja äkisti muuttuvien tilanteiden opettamana Eren rauhallinen ja ammattimainen ote on vain parantunut. 

Kiinnostuksen kohteiksi Erelle ovat muodostuneet sisätaudit ja laboratoriotyöskentely. Vaikka nopeatempoisessa työssä oli puolensa, jäivät asiakas- sekä potilaskohtaamiset toivottua lyhyemmiksi ja Ere odottaakin kiireettömiä kohtaamisia Lexavetissa. 

Vapaa-ajallaan mielipuuhaksi on muodostunut salilla käynti sekä sulkapallon pelaaminen. Kotiovella Ereä ovat aina vastassa sisarukset Fia ja Bast, 13-vuotiaat maatiaiskissat.

Wouter Beerden

Toimitusjohtaja

Jokainen klinikka tarvitsee henkilön kehen kääntyä liiketalouden, asiakaspalvelun tai markkinoinnin suhteen. Koulutuksensa sekä kokemuksensa avulla Wouter on tärkeä osa tiimiämme ja hänen tavoitteenaan onkin hyödyntää osaamistaan tuomalla klinikkaamme esille ja parantamalla tiimimme taitoja sekä asiakaskokemuksia.

Wouter on valmiina uuteen ja eniten hän odottaa asiakaskohtaamisia sekä taitojensa hyödyntämistä. Eläinrakkaana ihmisenä hän on innoissaan uusista haasteista ja valmiina kaikkeen mitä eläinklinikalla työskentely tuo tullessaan. 

Adrenaliinin täyteisiä harrastuksia tasapainoittamassa on luonto, missä Wouter viihtyy niin kaksin koiransa kanssa kuin perheen ja ystäviensä kanssa. Wouterilla on yhdessä Kian kanssa 3-vuotias bordercollie Luke, sekä kaksi maatiaiskissaa, joista toinen on toiminut inspiraationa klinikan nimivalinnassa, Charlie ja Lexa.

Eläinklinikka Lexavet - Wouter Beerden