Eläinlääkäri Lexavet Helsinki

Yhdessä luotettavien yritysten kanssa:

Koiran ja kissan hammashoito

Hampaiden hoito on tärkeä osa lemmikkien terveyden hoitoa.

Uudessa hammashoitohuoneessamme onnistuu niin isompien kuin pienempienkin lemmikkien hammashoidot.

Hammashoitoihimme kuuluvat hammaskivenpoisto, röntgenkuvaus sekä hammaskartan tekeminen. Lisäksi meillä onnistuu hampaiden paikkaus sekä poistot.

Lexavetissä lemmikkisi on aina kokeneissa käsissä!

Eläinlääkäri Lexavet Helsinki
Eläinklinikka Lexavet
Googlessa 5/5 tähteä asiakkailtamme! Kiitos!
5/5

Mitä toimenpiteeseen sisältyy?

 • Hammashoitoa edelt√§v√§ kliininen tutkimus

  Ennen nukutusta eläinlääkärimme tarkistaa lemmikin kliinisesti läpi. Tarkastukseen kuuluu mm. sydämen ja keuhkojen kuuntelu sekä limakalvojen väri. Vanhemmille tai perussairaille eläimille suositellaan verinäytteiden tarkastusta ennen hammashoitoa.

 • Anestesia

  Lemmikkisi nukutetaan hammashoidon ajaksi, jotta hammashoidossa päästään kunnolla käsiksi hampaan kaikkiin pintoihin sekä ientaskuihin. Hammashoidot tehdään aina inhalaatioanestesiassa.

 • Anestesiavalvonta

  Seuraamme toimenpiteen aikana tarkasti lemmikkisi elintoimintoja, kuten esimerkiksi sydämen sykettä, verenpainetta ja happitasoa eläimen hyvinvoinnin varmistamiseksi.

 • Kivunhallinta

  Hammashoidon aikana lemmikkisi kipua hallitaan tarvittaessa puudutteilla sekä opioidikipulääkityksillä. Toimenpiteen jälkeen eläimelle suunnitellaan tarvittaessa yksilöllisesti kipulääkitys.

 • Hammashoidon j√§lkeinen hoito

  Hammashoidon jälkeen lemmikkiäsi seurataan tarkasti myös sen herätessä. Hoitohenkilökuntamme pitää hyvää huolta siitä, että lemmikkisi herääminen sujuu mahdollisimman rauhallisesti.

 • Kotihoito-ohjeet

  Saat meiltä selkeät ohjeet lemmikkisi hammashoidon jälkeiseen kotihoitoon. Ohjeistamme sinua tarvittaessa muun muassa suun tikkien hoidosta, toipumisajan ruokavaliosta sekä hampaiden harjaamisesta.

Kuinka paljon hammashoidot maksavat?

Lemmikkisi terveyden ylläpitäminen voi olla taloudellinen taakka. Siksi me Lexavetissä tarjoamme sinulle kilpailukykyiset hinnat ja joustavat maksuvaihtoehdot varmistaaksemme, että lemmikkisi saa parasta mahdollista hoitoa ilman kompromisseja.

Teemme yhteistyötä Resurs Bankin kanssa, jotta voit priorisoida lemmikkisi hyvinvoinnin ilman ylimääräistä stressiä. Resurs eläinlääkäritilillä saat jopa 12 kuukautta korotonta maksuaikaa. Lue lisää Resurs Bankista täältä!

Klinikallamme voit maksaa pankkikortilla, Visa, Mastercard tai käteisellä.

Hammaskivenpoisto, koira

430‚ā¨
 • Sis. klinikkamaksu
 • El√§inl√§√§k√§rin ty√∂
 • Inhalaatioanestesia
 • Koko suun hammasr√∂ntgenkuvaus
 • Hammastarkastus
 • Kotihoito-ohjeet
 • L√§√§kkeet eiv√§t sis√§lly hintaan

Hammaskivenpoisto, kissa

380‚ā¨
 • Sis. klinikkamaksu
 • El√§inl√§√§k√§rin ty√∂
 • Inhalaatioanestesia
 • Koko suun hammasr√∂ntgenkuvaus
 • Hammastarkastus
 • Kotihoito-ohjeet
 • L√§√§kkeet eiv√§t sis√§lly hintaan

Pysyvän hampaan kirurginen poisto hammashoidon yhteydessä

 • Kysy hinta-arviota
 • El√§inl√§√§k√§rin ty√∂
 • Kotihoito-ohjeet
 • L√§√§kkeet eiv√§t sis√§lly hintaan
 • *Hinta riippuu poistettavasta hampaasta ja sen vaativuudesta

Hammastiimimme

Eläinlääkäri Lexavet Helsinki

Anniina Salo

Eläinlääkäri

Anniina on valmistunut eläinlääkäriksi vuonna 2016. Uran alkuvaiheessa Anniina toimi muutaman vuoden ajan kunnaneläinlääkärin sijaisena sekä päivystäjänä ympäri Suomen.

Vuonna 2017 Anniina siirtyi työskentelemään pieneläinklinikalla ja aloitti samana syksynä perehtymisen koirien ja kissojen hammashoitoihin.

Tämän jälkeen Anniina on hoitanut pääasiassa hammaspotilaita, mukaanlukien vaativampaa hammaskirurgiaa tarvitsevat potilaat.

Muita ammatillisia kiinnostuksen kohteita ovat anestesiologia sekä pehmytkudoskirurgia.

Kotona Anniinan arkea värittävät perhe sekä kolme keskikokoista villakoiraa Dina, Svante ja Qmis. Varmimmin Anniinaan voi vapaa-ajalla törmätä metsässä tai agilitykentällä. Myös pienimuotoinen villakoirien kasvatustoiminta kuuluu harrastuksiin.

Eläinlääkäri Lexavet Helsinki

Anna Pulkkinen

Klinikkaeläinhoitaja

Anna on valmistunut klinikkaeläinhoitajaksi vuonna 2019. Valmistumisen jälkeen hän on työskennellyt päivystävissä eläinsairaaloissa tehden töitä eri pisteissä.

Viimeisimmässä työpaikassaan hän pääsi syventämään anestesiaosaamistaan leikkaussali- sekä hammashoitajana, ja Annan tuleekin jatkossa löytämään Lexavetin hammas-ja leikkaussalitiimistä.

Kiinnostuksen kohteina Annalla on anestesiat, leikkaussalissa työskentely sekä hammaspotilaat. Hänelle on tärkeää, että eläinpotilaat saavat yksilöllisen, huolellisesti suunnitellun sekä toteutetun anestesian, ja Anna haluaa nähdä potilaiden kotiutuvan reippaina sekä terveempinä.

Vapaa-ajallaan Anna käy usein kuntosalilla sekä harrastaa taistelulajeja aika ajoin. Kotona hänellä on kaksi paimensukuista suomenlapinkoiraa, 4-vuotias Rosina sekä 2-vuotias Sona. Lemmikkiensä kanssa Anna viettää paljon aikaa patikoiden ja seikkailen uusissa paikoissa.

Eläinlääkäri Lexavet Helsinki

Oletko valmis varaamaan ajan?

Osa hammasajoista on varattavissa nettiajanvarauksen kautta. Nettiajanvarauksen ulkopuoliset ajat ovat varattavissa puhelimitse tai s√§hk√∂postilla. Jos lemmikkisi on i√§kk√§√§mpi, h√§nell√§ on perussairauksia tai suuta ei ole hoidettu s√§√§nn√∂llisesti, varaathan ajan puhelimitse tai s√§hk√∂postitse.

Tavoitat meidät numerosta 044 7447 006, josta asiantunteva tiimimme auttaa sinua varaamaan tarpeisiisi sopivan ajan. Autamme sinua mielellämme!

[email protected]

044 7447 006

Ma-Pe 8-20

Tai klikkaa alla olevaa painiketta, jos käytät sivua puhelimella.

Miksi valita Lexavet?

Lexavet on yksityinen, ketjuihin kuulumaton pieneläinklinikka Helsingissä, hyvien yhteyksien varrella!

Olemme Lexavetissä omistautuneet tarjoamaan poikkeuksellista eläinlääkärihoitoa. Klinikkamme sijaitsee kätevästi Kehä 1:n vierellä, mikä takaa sinulle helpon pääsyn meille niin julkisilla kulkuneuvoilla kuin autollakin. Junalla ja bussilla kulkeminen meille on erittäin vaivatonta, sillä sijaitsemme vain 2 minuutin kävelymatkan päässä Pukinmäen rautatieasemalta. Lisäksi meiltä löytyy asiakkaillemme ilmaiset parkkipaikat, aivan ovemme edestä.

Tiimimme koostuu ammattitaitoisista eläinlääkäreistä ja hoitajista. Voit luottaa siihen, että lemmikkisi on osaavissa ja hellissä käsissä omistautuneen henkilökuntamme ansiosta. Pyrimme tarjoamaan parasta mahdollista hoitoa lemmikillesi.

Usein kysyttyjä kysymyksiä

Ymmärrämme, että sinulla voi olla kysyttävää lemmikkisi hammashoidosta. Ei hätää sillä et ole ainoa! Saamme asiakkailtamme monia toimenpiteisiin liittyviä kysymyksiä, joten vastasimme tässä usein kysyttyihin kysymyksiin.

Etkö löytänyt vastausta kysymykseesi? Voit aina olla yhteydessä meihin! Ystävällinen henkilökuntamme auttaa sinua mielellään.

 

Lemmikkisi on tärkeä olla tarpeeksi syvässä anestesiassa, jotta sen hampaat päästään tarkistamaan kaikilta pinnoilta ja ientaskuista. Ientaskuihin kertyvä hammaskivi edesauttaa hampaan kiinnityskudoksen tulehduksen saamista, minkä vuoksi ientaskuissa oleva hammaskivi on erittäin tärkeä poistaa. Lisäksi lemmikkin ollessa inhalaatioanestesiassa, se ei voi vetää vahingossa henkeen hammashoidossa suuhun kertyvää nestettä ja hammaskiveä.

Hammashoito olisi hyvä tehdä säännöllisesti lemmikille suun terveyden ylläpitämiseksi. Sopiva väli riippuu täysin lemmikistäsi. Pienillä koirilla hammashoidon väli on usein lyhyt sillä niillä on suurentunut alttius hampaan kiinnityskudoksen tulehdukseen eli parodontiittiin. Joillakin pienillä koirilla hoitoväli voi olla jopa 6 kk. 

Hammashoito tulee tehdä viimeistään kun lemmikille on kertynyt näkyvää hammaskiveä ja ientulehdusta. Mikäli hammashoito tehdään alkuvaiheessa, ovat muutokset yleensä palautuvia eikä hampaita tarvitse todennäköisesti poistaa. Mikäli ientulehdus ja parodontiitti on edennyt pidemmälle, voidaan hampaita joutua poistamaan. 

Vaikka lemmikillä ei olisi näkyvää hammaskiveä, suosittelemme hammashoitoa  ja hampaiden röntgenkuvausta. Aina kaikki vauriot ja tulehdukset eivät ole havaittavissa ilman röntgenkuvausta eikä lemmikki välttämättä oireile suukipua näkyvästi. 

Jotta lemmikkisi hammashoito sujuisi turvallisesti ja ilman komplikaatioita on t√§rke√§√§, ett√§ lemmikki on sy√∂m√§tt√§ ennen toimenpidett√§. Suosittelemme aikuisille lemmikeille v√§hint√§√§n 8 tunnin paastoaikaa ja pennuille, niin kissoille kuin koirille, 4‚Äď6 tunnin paastoa. Jos aikuinen koirasi on alle 3 kg, tulee paastoaika v√§hent√§√§ 6 tuntiin. Vett√§ tulee olla saatavilla koko ajan.

Paastoaminen ennen hammashoitoa on tärkeää, koska syöminen voi aiheuttaa lemmikille pahoinvointia ja jopa pulauttamista. Pulauttamisen seurauksena oksennusta voi joutua keuhkoihin anestesian tai heräämisen aikana.

Käytetyt lääkkeet eivät sisälly toimenpiteen hintaan. Lääkityksen tyyppi ja käytetty määrä vaihtelee paljon esimerkiksi lemmikkin koon vuoksi ja tästä syystä käytettyjen lääkkeiden hinta lisätään yksilöllisesti käytettyjen lääkkeiden mukaan.

L√§√§kkeiden hinnat liikkuvat usein koirilla 30-50‚ā¨ v√§lill√§, mutta joissain tilanteissa l√§√§kitys voi olla my√∂s kalliimpi. Kissoilla l√§√§kekustannukset ovat yleens√§ halvemmat.

Saat elänlääkäriltämme yksityiskohtaisemmat tiedot lemmikkisi tarvitsemista lääkkeistä. 

Alle 24h j√§lkeen perutuista tai peruuttamattomista ajanvarauksista veloitamme 99‚ā¨ peruutusmaksun.

Oletko valmis varaamaan ajan lemmikkisi hammashoitoon?

Yhteystiedot

 • Osoite

  Säterintie 16, 00720 Helsinki (Pukinmäki)

 • Puhelin

  044 7447 006

 • Aukioloajat

  Ark. 08-20