Eläinlääkäri Lexavet Helsinki

Eutanasia

Hyvästien sanominen rakkaalle lemmikille on yksi vaikeimmista päätöksistä, jonka lemmikin omistaja kohtaa. Eutanasia on viimeinen palvelus lemmikille ja eutanasian avulla voimme tarjota rauhallisen ja kivuttoman poismenon ajan koittaessa. 

Tällä sivulla käymme läpi, mitä eutanasiassa tapahtuu. Lisäksi kerromme toimenpiteen hinnoittelusta ja kauttamme saatavasta tuhkauspalvelusta.

Mitä toimenpiteen aikana tapahtuu?

Eutanasiatoimenpiteen aikana yritämme tehdä sinun ja lemmikisi olon mahdollisimman mukavaksi. Ennen toimenpiteitä eläinlääkärisi käy läpi mitä käynnillä tapahtuu ja vastaa mahdollisiin kysymyksiisi tai huolenaiheisiisi.

Useimmiten annamme lemmikillesi rauhoittavan lääkkeen ennen suoniyhteyden asettamista, mikäli se on mahdollista lemmikin yleisvointi tai perus sairaudet huomioon ottaen. Suoniyhteyden saamisen jälkeen lemmikillesi annetaan ensin nukutusainetta ja tämän jälkeen sydämen pysäyttävä lopetusaine. Voit valita haluatko olla läsnä tänä hetkenä vai haluatko jättää lemmikkisi tiimimme äärimmäisen huolellisiin käsiin. Kaneille ja muille pienille eläimille lääkkeet annetaan lihaksen sisäisesti. 

Kauttamme onnistuu yksilö- tai yhteistuhkaus tai voitte halutessanne haudata lemmikin itse. Yksilötuhkauksessa saatte lemmikin tuhkat valitsemassanne uurnassa. 

Voit halutessasi maksaa eutanasian huoneessa ja poistua takaoven kautta ohittaen vastaanottoalueen ja muut mahdolliset asiakkaat. Voitte halutessanne myös saapua takaoven kautta.

Eutanasia hinnasto

Hintaan lisätään käytetyt lääkkeet.

Tuhkaukset hinnasto

Yksilö- ja yhteistuhkaukset yhteistyössä ELÄINTUHKAAMO PET OY:n kanssa.

Klinikallamme voit maksaa pankkikortilla, Visa, Mastercard tai käteisellä. Teemme myös yhteistyötä Resurs Bankin kanssa, lue lisää Resurs Bankista täältä!

 

Ajanvaraus

Voit varata ajan eutanasiaan netissä, soittamalla tai sähköpostitse [email protected]. Olemme auki arkisin 8-20.

Lexavet

Lexavet on yksityinen, ketjuihin kuulumaton pieneläinklinikka Helsingissä, hyvien yhteyksien varrella!

Olemme Lexavetissä omistautuneet tarjoamaan poikkeuksellista eläinlääkärihoitoa. Klinikkamme sijaitsee kätevästi Kehä 1:n vierellä, mikä takaa sinulle helpon pääsyn meille niin julkisilla kulkuneuvoilla kuin autollakin. Junalla ja bussilla kulkeminen meille on erittäin vaivatonta, sillä sijaitsemme vain 2 minuutin kävelymatkan päässä Pukinmäen rautatieasemalta. Lisäksi meiltä löytyy asiakkaillemme ilmaiset parkkipaikat, aivan ovemme edestä.

Tiimimme koostuu ammattitaitoisista eläinlääkäreistä ja hoitajista. Voit luottaa siihen, että lemmikkisi on osaavissa ja hellissä käsissä omistautuneen henkilökuntamme ansiosta. Pyrimme tarjoamaan parasta mahdollista hoitoa lemmikillesi

Asiakkaamme ovat tyytyväisiä meihin.

Eläinlääkäri Lexavet Helsinki
Koiran kastraatio sujui hyvin, ihana klinikka ja mahtava henkilökunta! Kiitos!
Eläinlääkäri Lexavet Helsinki
Perfect service, Mr. Luttunen is very pleased of treatment that he got. Only place that had available time in helsinki/vantaa area, when needed.
Eläinlääkäri Lexavet Helsinki
Vahva suositus Lexavetille! Kissamme Timjamin rokotukset ja kynsien leikkuu hoidettiin hienosti sekä korvien puhdistus samalla. Timjami ei ole ehkä helpoin tapaus taustansa puolesta ja homma hoitui hienosti Lexavetissä.
Eläinlääkäri Lexavet Helsinki
Elänlääkäriasema LEXAVET PukinmäessäKoirani Papu 1v3kk loukkaantui auton töytäistyä ja sai erinomaista hoitoa. Jälkitarkastuksesta ja ompeleiden poistosta Papu lähti iloisena ja asioi jatkossakin häntä heiluen. Kiitos elänlääkäri Pia Meldo ja mukavat hoitajat!
Eläinlääkäri Lexavet Helsinki
Arka ja pelokas koira sai ihanan lempeää ja ymmärtäväistä hoitoa, kiitos ❤️

Yhteystiedot

  • Osoite

    Säterintie 16, 00720 Helsinki (Pukinmäki)

  • Puhelin

    044 7447 006

  • Aukioloajat

    Ark. 08-20